Over de voorstelling

Het was een bijzonder stuk vol met familie intriges, hilarische momenten en prachtige zang! O ja, en er was iets met een erfenis…

Opa Gerard, een rijke theatermagnaat, is enige tijd geleden al overleden. Hij laat zijn imperium na aan de familie. Hij heeft regels opgesteld om de erfenis bekend te maken op voorwaarde dat de HELE familie bij elkaar is EN dat ze zich houden aan de spelregels van Gerard. Dit had alleen opa kunnen bedenken. Want dit gaat om een bijzonder samengestelde familie! Probeer die maar eens allemaal bij elkaar te krijgen en als dat dan lukt, hoe houden ze zich dan in vredesnaam aan de regels?

Niets is wat het lijkt en dat is eigenlijk het enige wat waar blijkt te zijn. Een heerlijke voorstelling met bijzondere rollen, heerlijke muziek, een goed verhaal op een bijzondere manier verteld, waarover u hoe dan ook nog lang zult napraten. We denken zeker te weten dat als u de voorstelling één keer gezien heeft, dat u onmiddellijk terug komt om de voorstelling nog een keer te zien! Hoe dan? Kom zelf maar (twee keer) kijken!

“De verhalen die we over onze ervaringen vertellen, beschrijven niet de werkelijkheid, maar creëren die.”
(David Cooperrider)